Eladás Ház, Tomar, Santarém, Portugália, Estrada do Barreiro Nº 3-A

Eladás - Cod. 32668

  • Tipus: Ház
  • Terület: 647 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Eladó Tomar és Santa Maria dos Olivais, Tomar ház 1369 m2 telken, a város legjobb elhelyezkedése és 647 m2-es lakóterület.

Három emeletes ház öt hálószobából (egy lakosztályból és a fennmaradó gardróbokból áll), két szoba közös (mindkettő kandallóval), öt fürdőszoba, irodai / könyvesbolt, felszerelt mosókonyha, konyha, kamra és folyosó Szekrények. A tetőtérben tetőtéri tároló, központi fűtés az egész házban, gáz saját földalatti tároló a külső, központi légterelés, dupla üvegezés, légkondicionáló a nappaliban, konyha és három hálószoba, nagy pezsgőfürdő, tornaterem, elektromos redőnyök és nagysebességű internet (rost). A villa nagy udvarán, kertekkel, 1150 négyzetméteres területen, nagy erkélyek elöl és hátul, akadálymentes kilátással a városra, a medencékre és a Templom kastélyra. Külső részen grillezési lehetőség, sütő, részben fedett terasz, étkezősarokkal, kerámia padlózat keringési területéhez kapcsolódik. Emellett pinceszinten, álmennyezetekkel és beépített lámpákkal, motorházzal, Roca kazánnal, snooker asztallal, ping-pongdal, asztalifazsalával, bárral, térhatású hangzással és több mint 250 négyzetméteres társalgóval, fürdőszobával, garázzsal Az alagsorban, második konyha (részben felszerelt) és raktár. Az alagsorban tároló is van. Tulajdonos kiváló területekkel, kiváló állapotban, jó kilátással és teljesen falú. A fűtési vizekhez mágneses napelemek és mások a tetőn lévő villamosenergia-termelésre (szerződéses és további 15 évre). Automatikus öntözéssel rendelkező kerttel is rendelkezik, és több fát, gyümölcsöt. Automatikus kapuk és riasztórendszer az egész házban. Kiváló elhelyezkedés, Tomar város legjobb helyén, közvetlenül a fedett és fűtött városi medencék, teniszpályák, iskolák, szupermarketek és kórház előtt. Könnyű hozzáférést biztosít az A13 (északi / déli) és az IC9 (Nazaré) felé. Olyan, mintha vidéken laknánk, a városon belül, ahol mindenütt járni lehet. Nagyon csendes helyen.
A szálláshely 60 percre fekszik Lisszabontól, 90-ből Porto-ból, 60-ban Nazaréból, 20-ból Fátima-ból, 20-ban Dornes-től és Lago Azul-ból.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB