Eladás Ház, Ferreira do Zêzere, Santarém, Portugália, Bela Vista

Eladás - Cod. 40387

  • Tipus: Ház
  • Terület: 6560 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Ház Bela Vista-ban, Tomar és Ferreira do Zêzere között
247m² építési területtel rendelkező családi ház, amelyet egy 6560m2-es földterületbe helyeznek be, amely készen áll a házra, két bejárati ajtóval rendelkezik a ház belsejéhez.
a ház a következőkből áll:
5 hálószoba
2 fürdőszoba
konyha kandallóval
nappali és étkező
Borház
Gyűjtemény
tetőtér
A ház hátuljáról egy gazdaság található, amelyben gyümölcsfák és kút található, gyönyörű kilátás nyílik a környező mezőkre
Lago Azulig mindössze 10 perc alatt elérhető. Ez a tó népszerű a vízi sportok minden fajtájához. A tó a vadon élő állatok paradicsoma is, nagyon tiszta vízzel, és az ingatlan közelében számos folyópart található, ahol pihenhet a napfényben.
A történelmi Dornes faluért Portugália hét csodájának egyikét szavazta meg, amely nagy misztikus terheléssel rendelkezik, csupán 10 perces autóútra. Az autópálya megközelítése kb. 5 perc alatt elérhető, és másfél órán belül elérhető a lisszaboni repülőtérre, bár vonattal vagy busszal is lehet utazni.
A tengerpart körülbelül másfél óra autóútra fekszik, ahol gyönyörű strandjai vannak, mint például a Nazaré, ideális szörfözés és más tengeri sportok szerelmeseinek.
A lisszaboni repülőteret számos olcsó légitársaság üzemelteti, amelyek menetrend szerinti járatokat üzemeltetnek Portugália, az Egyesült Királyság és más európai országok között.
Jó lakossági turizmushoz, a bungallowok azon a földön építhetők, amely ..
Egy nagyon csendes környéken, kevés forgalommal és az ország központjában található. Körülbelül 4 km-re található az A13-tól, Dornes, Ferreira do Zêzere és Tomar 10 km-re, 15 km-re Lago Azultól, 140 km-re Lisszabontól, 60 km-re Koimbrától, 30 km-re Fátimától, 40 km-re Leiria-tól, 75 km-re Nazarétől, 70 km-re. Nazaré és Figueira da Foz KIm

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB