Eladás Három hálószobás lakás, Ribeira Brava, Madeira, Portugália, Rua Comandante Camacho de Freitass s217

Eladás - Cod. 43502

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 525 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

Luxus 3 hálószobás villa eladó - Ribeira Brava, Madeira-sziget

A földszinten található egy nagy, több autó befogadására alkalmas garázs, egy fürdőszoba és egy hálószoba saját fürdőszobával, amely többféleképpen használható.

Az első emeleten található a konyha, elektromos sütővel, mikrohullámú sütővel, főzőlappal, páraelszívóval, mosogatógéppel és hűtőszekrénnyel, ezek mindegyike jó márkától, vendég fürdőszoba, mosókonyha, étkező és nappali, ahonnan ki lehet jutni a erkély, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre.


Még mindig ugyanazon az emeleten, a hálószobában egy nagy gardrób és egy saját fürdőszoba található. A másik két hálószoba, szintén lakosztályok, mindkettőhöz tartozik egy gardrób és egy kijárat a szabadtéri erkélyre, mindegyik lenyűgöző kilátással.

A legfelső emeleten ez a csodálatos ingatlan egy nagy úszómedencét kínál hőszivattyúval, amely lehetővé teszi a víz melegítését, amikor csak akarja. Ezen a területen is található egy nagy grillező, vendégfürdőszoba, egy nagy szabadtéri terasz és egy kis kilátó, ahol a lenyűgöző kilátás nyílik a völgyre és a tengerre, valamint a város gyönyörű naplementéire.

Fel van szerelve lifttel, amely lehetővé teszi az emeletek közötti mozgást, elektromos redőnnyel, légkondicionálóval a hálószobákban és a nappaliban/konyhában, központi porszívóval, riasztóval és videó kaputelefonnal.

Ez a luxusotthon egy csodálatos remekmű, amely ötvözi a modern kényelmi eszközöket a természetes szépséggel. Lenyűgöző kilátással, tágas nappalival és luxus kivitelezéssel ez az ingatlan tökéletes menedéket kínál azok számára, akik előkelő tengerparti életmódot keresnek.

További információért lépjen velem kapcsolatba!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB