Eladás Három hálószobás lakás, Caniço, Madeira, Portugália, Estrada dos Moinhos, 97

Eladás - Cod. 43286

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 890 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 3

A Caniçóban található villa békés és kényelmes életet kínál. 3 hálószobával és 2 irodával a tetőtérben, mely T1-essé alakítható, tökéletes ház egy családnak vagy párnak, akik békében és magányban szeretnének élni. A házat zöldterületek és gyümölcsfák veszik körül, ahol a forró napokon árnyékos és hűvös szabadtéri teret élvezhet. Ezenkívül az ingatlan grillezővel és úszómedencével is rendelkezik, ahol élvezheti a barátokkal és családdal töltött pillanatokat, miközben a tengerre nyíló lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet.

A tengerre nyíló kilátás valóban ennek a háznak az egyik erőssége. A szobája erkélyéről mindennap gyönyörködhet a lenyűgöző kilátásban, nemcsak az óceánra, hanem a naplementére is. Ezenkívül a kiváló napsugárzás lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a természetes fényből egész nap, így a ház barátságos és kényelmes.

A magánélet fontos jellemzője ennek a háznak. A saját kerttel és úszómedencével nyugodt és csendes környezetet élvezhet anélkül, hogy a külső zaj zavarná. Továbbá a ház kiváltságos helyen található egy csendes és lakóövezetben, tökéletes nyugalomban és csendben.

Röviden, ez a villa Caniçóban a tökéletes választás azok számára, akik a magánéletre, a békére és a tengerre nyíló lenyűgöző kilátásra vágynak. Zöldterületekkel, úszómedencével, grillezővel, kiváló napsugárzással és barátságos terekkel, egyedülálló életminőséget fog élvezni ebben a villában, amely Assomada, Caniço városában található.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy hihetetlen helyen éljen.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB