Eladás Villa, Brufe, Vila Nova de Famalicão, Portugália, Rua Jorge Ferreira da Costa Ortiga

Eladás - Cod. 31106

  • Tipus: Villa
  • Terület: 7600 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

Az ingatlan egy domb tetején található, mintegy 500 m-re mindkét Vila Nova de Famalicão város és a vasútállomástól, egy tekintélyes, biztonságos és csendes környéken vidéki környezetben. A vasútállomás szolgálja vonatok felé Oporto, Lisszabonba, Madridba és Vigo. Vila Nova de Famalicão egy kis város között található a történelmi városok Braga, Porto és Guimarães (mindkettő szó örökség), valamint a tengerparti város Póvoa de Varzim.
Az ingatlan teljes területe 7.600 négyzetméter (1,88 hektáros), és figyelmen kívül hagyja a város és a környező táj, a túlsúly, az AVE folyó völgyében. A fő ház körül teraszok által támogatott gránit falak, a több tucat gyümölcsfák teljes termelés, elsősorban narancsfák több fajta, hanem a citrom és a mandarin, alma, szilva, kivi, sárgabarack, datolyaszilva és gránátalma, és egyben avokádó fa.
Az ingatlan két ház.
A fő ház földszinti, teljes területe 250 négyzetméter. Négy hálószoba, hall recepcióval kandallóval, egy nagy nappali kandallóval, mosókonyha és a konyha. A ház mellett van mellékletek, mint egy kis szoba woodfired sütőben sütni kenyeret, vagy sült, geminated a garázs, amely úgy van méretezve, két autó. Azt is két nagy fedett mellékletek, korábban használt állatok elhelyezésére, amely könnyen átalakítható más funkciók, mint például a stabil és kis lovarda. A ház gránit és beton építésű, de már néhány éve betöltetlen, ezért szüksége van némi fényezés, és egy kicsit a figyelmet a fa ablakok.
A második ház néz az út, amely elvezet a Famalicão városközponttól. Úgy épült teljesen gránit és két történet nagyon tömör szerkezetű. Ez egy régi épület mintegy 200 négyzetméternyi területen, és szintén igényel némi átrendeződés a belső teret. A földszinten szolgált kávézó és bár sok éven át.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB