Eladás Raktár/Csűr, alenquer, Lisboa, Portugália, armazens no carregado, lisboa, portugal

Eladás - Cod. 30186

  • Tipus: Raktár/Csűr
  • Terület: 2756 m²
  • Szobák száma: 2 armazéns
  • Emelet: 2 pisos

Az épület, található ipari területen Born, északkeleti, mintegy 40 km-re Lisszabontól, főépítménnyel csomópont a főutak szeli át az országot. Ez a hely egy legfontosabb érték tekintetében a hozzáférhetőség bármely részének Portugália.

Ez egy épület, amely vízszintes telken két kijelölt raktárakban; raktári 1 raktár és 2, a cselekmény, amelynek területe 2756,50 m2.
RAKTÁR 1 épület (rész) egy építési terület 694,40 m2. Ez testvérvárosa a többi épület (raktár 2) az azonos jellegű. Van egy terasz a déli 204 m2-es, ahol készülnek a gyalogos és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető az épület, még mindig a belső oldalán egy másik terasz 246,40 m2, a gyalogos és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető a raktárba, és megtagadják a közutakon. A fő homlokzata az utca 2 parkolóhely és utcai tardoz 3 kijelölt parkolóhely. Az épület építési terület 1,144.80 m2.

Az épületen belül történik a tároló terület nyílt sapce dupla magasságú és irodai területet terjed két emeleten, és az irodai terület a közelmúltban esett át bővülés mintegy 50% -a az eredeti terület. A gyalogos hozzáférés révén a fő homlokzat, közvetlenül a földszinten a irodaterülettel. A raktár terület is van egy móló a főhomlokzat be- és kirakodás, lejtős, hozzáférés a raktárban. Szintén tardoz nem fér hozzá az utcán keresztül a redőny.

Az épület az úgynevezett raktári 2 (B frakció), egy 609,70 m2-es területen a telepítés, hogy testvér a másik épület (raktár 1) az azonos jellegű. Van egy terasz, ami körülveszi az épületet, kivéve a nyugati, az 1002,0 m2. Ezt a helyet 18 helyen kijelölt parkolóhelyeket. A Edificio építési terület 1,611.70 m2.

Eladó építési és bérleti szerződés 25 évre.

Bérlő (bérlő): Működő Részvénytársaság film, videó és a rendelkezésre állás, SA (Termelés, könyvkiadás, marketing, import, filmforgalmazás, video, CD és DVD és egyéb média, és a testmozgás televíziós tevékenység, ideértve a kibocsátó szolgáltatás TV-műsorok).

Fenntartható üzleti
Ami a jelenlegi struktúra a portugál piacon, a bérlő cég jelenleg három értékesítési csatornák, TV Hot Hot Hot Taboo és az ember.
Az üzemi struktúra minden szerelve épületek (raktárak) Loaded, amely összekapcsolja az összes piaci szereplő (Meo, In, Vodafone, Cabovisão), így feltétlenül meg kell maradni ezekben a lehetőségekkel, mert a változás ez az infrastruktúra bonyolítja a követelmények és a részvétel ezen üzemeltetők és rendkívül drága.
Hozam 8%
Eladási ár ....... € 1,650,000.00

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB