Eladás Négy hálószobás lakás, Aldeia do Bispo, Castelo Branco, Portugália, Largo Espirito Santo

Eladás - Cod. 42121

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 148 m²
  • Szobák száma: 11
  • Emelet: 2

4 hálószobás villa 148 m2-rel, egy tipikus faluban Portugália középső részén, ahol élvezheti a békét, a természetet és a gyönyörű tájakat, 5 percre Penamacortól és 30 percre Castelo Brancotól, Covilhãtól és Spanyolországtól. 1971-ben épült a város főterén, 2022-ben teljesen felújított, minden szolgáltatással (gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, szupermarket, helyi piac, kávézók, önkormányzati uszodák, buszmegálló, iskola, játszótér stb.). A ház felosztása a következő: Földszint konyhával és nappalival egyterű (35m2). Konyha kerámia mozaikkal, fautánzattal és úszó padlóval a szobában. PVC ajtók dupla üvegezésű, matt és oszcilobatente. A konyha főzőlappal, sütővel, páraelszívóval, vízmelegítővel és mosógéppel felszerelt. Szervizfürdőszoba (3,16m2) beépített szekrénnyel.
Márvány kőlépcsőn keresztül jutunk fel az 1. emeletre, melyben két hálószoba, egy hálószoba 3 db dupla és dönthető üvegezésű PVC ablakkal, szúnyoghálóval, úszópadlóval, beépített gardróbbal (18,23 m2) és egy hálószoba/gardrób beépíthető. gardrób (9,05m2), ablakkal a fő hálószobába, fényt és levegőt biztosít. A szekrény teljesen bútorozott. Komplett fürdőszoba zuhanyzóval és gardróbbal (4,50 m2). A folyosó végén egy szekrény található.
Falépcsőn keresztül jutunk fel a 2. emeletre úszópadlóval, ahol 2 hálószoba található, 1 ablakos (10,12m2) és egy másik belső (10,12m2), amely lehetővé teszi a fény és a levegő bejutását. Nagy nappali 2 ablakkal, szúnyoghálóval és francia ajtóval, melyből ki lehet jutni a főtérre néző (20m2) napfényes erkélyre, ahol számos parkolóhely, játszótér és szabadtéri edzőterem található. A villa ajtajánál azonban van parkolóhely a kényelmesebb megközelítés érdekében. Az egyik hálószobából ki lehet jutni a magas belmagasságú tetőtérbe, ahol egy vagy több szoba vagy terasz alakítható ki. Hálózatra és optikai szálra csatlakoztatott higiénia. A dupla üvegezésű PVC ablakok nyáron hűvössé, télen melegebbé teszik a házat. Ez a ház kiválóan alkalmas helyi szállásnak vagy akár hostelnek is, mivel önálló bejárata van a konyhán keresztül. Hosszú távú lízing esetén körülbelül évi 6%-os megtérülése lesz.
Számos történelmi falu található a környéken, köztük Portugália legportugálabb faluja: a 15 percre lévő Monsanto, ahol a sziklákba házak épültek. Szórakozhat a Serra da Malcata folyó strandján, látogathat múzeumokat, tanulhat egyetemeken és még sok más.
Jöjjön el és nézze meg következő otthonát!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB