Eladás Mezőgazdasági terület, Pedrógão Grande, Leiria, Portugália, Várzea Redonda - Figueiró dos Vinhos, Leiria

Eladás - Cod. 31421

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 28000 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

Az ingatlan leírása:
Egy kis árat és bájos farm nevű Quinta da Várzea Redonda körül a természet, a fák és a kiváló talaj minősége, kiváló napozás és fantasztikus panoráma nyílik a vidékre. Azok számára, akik szeretnék élvezni a nyugalmat.
Kb 28.000m2 területen a vidéken, de csak 3 km-re a legközelebbi város és kényelmi és 60 km-re Coimbra fekvő csaknem félúton Lisszabon (120 km) és a portói (180 km), a Beiras régió Közép-Portugália , tiszteletreméltó Coimbra fészkel a folyó partján Mondego méltóságteljes dicsőség. Híres egyetem - a legrégebbi az országban -, és egy fantasztikus gyűjteménye szép templomok, kolostorok nyugodt, és élénk kulturális intézmények, Coimbra is egy forgalmas kereskedelmi csomópont, ahol számos üzlet, butik, és étvágygerjesztő választéka kávézók és éttermek.
Az ingatlan két ház, egy élhető, a másik a rehabilitáció, és tervezi egy istentiszteleti hely, és egy fantasztikus vízi enyém. A környező területek álló kertek, szőlő, gyümölcsfák, olajfa, erdei és két bejárata van.
Ez alkalmas a fejlődő mezőgazdasági projekt, hanem a lakossági turizmus, mert nagyon közel van néhány folyóparti strandok és Rocas Beach, a szabadidő, szórakozás és szórakoztató komplexum, mely egy tó majdnem 1 km hosszú, szívében a Castanheira de Pera város 15 km-re a gazdaságban.

A tökéletes alkalom, hogy egy kellemes vidéki gazdaság teljes magány és nyugodt környezetben.

Ez a tulajdonság, Quinta da Várzea Redonda, közel 27 portugál pala falvak, az egyik legvonzóbb turisztikai célpontok Portugáliában.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB