Eladás Mezőgazdasági terület, Odemira, Beja, Portugália, Estrada Nacional 1124, Costa Alentejana, Alentejo, Costa Vicentina - Portugal

Eladás - Cod. 43369

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 74340 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

"Egyedülálló lehetőség: kivételes ingatlan az Alentejo-parton 74 hektár"

Ez egy 74 339 hektáros ingatlan, amely kitűnik kiváltságos elhelyezkedésével az Alentejo-parton, São Teotónióban, a Beja kerületben, egy olyan régióba integrálva, amely természeti szépségéről, mezőgazdasági és állattenyésztési potenciáljáról, valamint a tenger kiváló közelségéről ismert. .

A birtokon egy romos parasztház található, amely akár 200 m²-es újjáépíthető. Ez a jellemző egyedülálló lehetőséget kínál egy egyedi projekt kidolgozására.

A túlnyomórészt sík földterület ideális mezőgazdasági és állattenyésztésre, a szomszédos ingatlanok bevett gyakorlatára, exponenciálisan növelve piaci értékét. Az ingatlanhoz tartozik még egy hatalmas erdős terület (44 hektár), nagyméretű kőfenyőkkel, melyeket a tulajdonosok kb. 30 éve telepítettek, kiváló vegetatív állapotban és teljes termőképességgel, valamint természetes legelőkkel és egy kis eukaliptusz parcellával.

A régiót mérsékelt éghajlat jellemzi, forró és száraz nyarakkal, ami elősegíti a mezőgazdasági fejlődést. Ezenkívül a birtok 18,46 hektáros öntözőterületével és további 13,30 hektárnyi, különféle növényekkel foglalkozó területtel termékeny talajt kínál változatos és fenntartható mezőgazdasági és állattenyésztési projektekhez.

Stratégiai fekvése: mindössze 3 km-re Cabo Sardãotól, és a Southwest Alentejo és a Vicentine Coast Természeti Park része, környezeti és festői értéket adva a beruházáshoz. Ez az ingatlan kényelmesen közel található az Alentejo-part strandjaihoz, köztük a mindössze 4 km-re lévő Cavaleiro strandhoz, az Almograve strandhoz 11 km-re, a Zambujeira do Mar 9 km-re és a Vila Nova de Mil Fonteshez 20 km-re.

Ez az ingatlan egyedülálló befektetési lehetőséget jelent Portugália egyik legkeresettebb régiójában, tekintettel a tenger (Atlanti-óceán) kiváló közelségére és jelentős megtérülési lehetőségeire.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot üzenetben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB