Eladás Majorság, Vila do Conde, Porto, Portugália, Rua da cabreira-Vila Chã (Mindelo)

Eladás - Cod. 40357

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 850 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 3

Csodálatos négy szélű ház, kültéri medencével, grillezővel, kerttel gyümölcsfákkal és zárt garázs 2 autó számára, több mint 850m2 telken, nagyon csendes környéken, 15 perc sétára a Mindelo vagy a Vila chã strandjától .
Tizenöt percre a portói repülőtértől és 20 percre Porto városától és 10 percre a Vila do Conde-tól.
A ház földszintjén van elosztva, egy alagsorban nagy helyiség található, természetes fény mellett, amely irodákra és pincere van osztva.
A földszinten azonnal talál egy kellemes előcsarnokot, ahol sok természetes fény van, egy étkező és egy nappali két szinten és egy kandallóval, így egy nagyon hangulatos légkört teremtve, ahol élvezheti a kertre néző kilátást gyümölcsfákkal, egy centenáriumi olajfával és az úszómedence, a magas hőszigetelő dupla üvegezésű ajtókon / ablakokon keresztül. Van egy fürdőszoba, amely vonzó kialakítású, teljesen felszerelt és felszerelt konyhával támogatja a közös helyiséget.

Az első emeleten a magánterület található, amely három nagy hálószobából áll, mindegyik beépített szekrényekkel és erkéllyel, amelyek közül az egyik lakosztály és a másik fürdőszoba a másik két hálószobát támogatja, az egyik a földszinten, a másik pedig támogatásra. A medence.

Kívül, a nagy és a magánkert mellett, van egy gyönyörű, fedett terasz, ultraibolya üvegezésű üvegezéssel, egy medencével, világítással, amelyet bluetooth-kal lehet aktiválni és sós elektrolízissel kezelni, valamint egy grillezővel.
Ez a ház több szempontból is kiemelkedik a tervezés és a különféle kivitelek minősége szempontjából. Sugárzó falakkal rendelkezik a ház egész területén, amely hőt és kevésbé káros az egészségre, központi vákuumot és riasztást kínál.

Számos üzlet közelében és az ország északi legismertebb üzletétől 5 percre található a Vila do conde Porto Fashion üzlet, ahol kiváló áron találják az elismert márkák üzleteit.
Ideális azok számára, akik befektetni akarnak Portugáliában, vagy csendesen élhetnek az életminőséggel.

Várunk rád, jelezze látogatását most.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB