Eladás Majorság, Povoa do Varzim, Porto, Portugália, Porto

Eladás - Cod. 38597

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 849 m²
  • Szobák száma: 13
  • Emelet: 3

A luxus villa az Antasban, Porto városának nemes részén, nagy területekkel, és a T4 főépületből és a T2 vendégházból áll, megfelel minden szükséges és alapvető követelménynek azok számára, akik értékelik a minőséget, a kényelmet, a jólétet, nyugalom és biztonság a város szívében.
2001-ben teljesen újjáépítették, ez a kiválósági tulajdonság egyedülálló jellemzőkkel rendelkezik, kifogástalan állapotban van.
A nagyháború Avenida dos Combatentes-i telephelyén elhelyezkedő, elülső és hátsó kertekkel és dupla üvegezéssel ellátott ingatlan 2 épületre oszlik:
A főépületben, 4 emelet és 698,50 m2:

Padlón, a Macacaúba fapadlóval, szaténfa díszítéssel, és a mennyezetre minden vakolt, belépünk a tágas bejárati csarnokba, ahol megnézzük a látványos kovácsolt vas- és bronzlépcsőket. A legfelső emeleten márvány kandallóval felszerelt nagyméretű nappalival, valamint TV-vel, valamint a házon belüli hanggal hallható Bang & Olufsen rendszerrel, amely az egész villát szolgálja. minden divízió, egy nagy étkező beépített bútorokkal, és egy hatalmas, modern konyha fekete gránit padlóval és falakkal, teljesen felszerelt, kétmódos tűzhellyel, 2 sütővel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel, mindent MIELE , és az amerikai hűtőszekrény, a WC-vel való ellátottság támogatásával.

Az első emeleten a Macacaúba fapadlóval ellátott privát részleg 4 lakosztályt tartalmaz, melyek mindegyike könnyű beépített szekrényekkel rendelkezik, melyek mindegyike burkolattal és ritka márványfalakkal felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Grohe és / vagy Stark, valamint a törölközők fűtése. A 60m2-es mester lakosztály nagy, független szekrénnyel és mesés fürdőszobával rendelkezik, melynek padlója macacaúba fában és Donay zöld márvány falaiban található.

A második emeleten (tetőtérben) kb. 100 m2-es, fából készült padlóval ellátott csarnok található, több természetes természetes fény bejárattal, VELUX elektromos ablakokkal páratartalom-érzékelővel és frigobár és mikrohullámú támaszokkal, valamint 1 wc.

Az alagsorban található, majd a ház szórakoztató övezete. Van egy nagy, 193 négyzetméteres, fehér márványburkolatú, fehér márványbár, biliárd, TV-szoba és látványos fedett medence / fürdő. a hullámrendszer, a szauna és a burkolattal ellátott back-up fürdők, valamint a falak szintén fehér márványból készültek. Emellett kiemelkedő a 24m2-es Mestre Júlio Resende burkolólap, amely a medence falát díszíti, valamint egy emelt padlót, amely edzett üvegből / acél / riga fából áll.

A vendégházban, 2 emeleten, összesen 328 m2 alapterületű, amely magában foglalja a 4 autó és a gépház garázsát:

A földszinten mosoda, tároló, vasaló, kamra, hagyományos fa kemence, WC-szolgáltatás és 23 m2-es raktárhelyiségbe való bejárat tartozik.

Az első emeleten 160m2, van vendégházunk, felszerelt konyhával, padlóval ellátott szerviz WC-vel, fehér márvány borított falakkal, nappali / étkező fa padlóval és 2 lakosztállyal, amelyekben a padló is található fából készült padlón és a fürdőszobákban fehér márvány padló és falak találhatók.

Az egész házat központi fűtés (ROCA kazán), az 1. emeleti légkondicionáló és a tetőtér (Chiller) szolgálja, az árnyékolók egyedi elektromos és / vagy központi vezérlése, automata öntözőrendszer, a medence vízének független fűtése független ROCA kazánnal, központi telefon, videofelvevő, elektromos kapu és garázs vezérléssel, jól a szivattyúval, amely ellátja az uszodát és a mosóvizet, a riasztást a központi biztonsági rendszerhez csatlakoztatott behatoló rendszerrel, a kőműves és külső lépésekkel masszív gránitban, valamint az általános rendszerben a belső grillezők (a földszinten) és a külső terek a kovácsoltvas és bronz, és a külső éjszakai megvilágítási rendszer az egész területet spotlámpák rögzített a kertben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB