Eladás Majorság, PORTO, Porto, Portugália, Rua do Almada

Eladás - Cod. 37339

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 706 m²
  • Szobák száma: 14
  • Emelet: 4

Rua do Almada egy olyan utca, ahol Porto polgárai és kereskedői éltek, azt elrendelte, hogy azokat, akik később azért kapták, hogy "João de Almada e Melo" néven kapják meg a Porto XVIII. Fegyverének kormányzóját. Ez a tipikus helyi polgári ház, melyet a régi gránit falak építettek át, vasrudakkal horgonyoztak, a csempeburkolattal ellátott, teljesen rehabilitált homlokzatot, amely után a vasbetonlemezeket alaposan betakarították és tiszteletben tartották. a centenáriumi ház tipológiája, amit most, új!

Ez egy ház a földszinten és egy további 3 emeleten. A földszinten az utcára néző boltban van egy 108 m 2 üzlethelyiség, egy kirakat és egy ajtó, amely teljesen független a főépülettől.
A földszinten van a hozzáférési folyosó a bejárati csarnokba, ahol van a lépcsőház, a lift és az ajtó, amely hozzáférést biztosít a technikai területekhez, mosáshoz, adagoláshoz, teljes fürdőszoba és hall zenital fény, ahol lehet egy hely lézert vagy professzionális, lépcsős hozzáférést biztosít a teraszhoz és a Nyugat-nyári házhoz!

Az első emeleten a lépcsőház folyosói tele vannak világos és lógó kertekkel, amelyek vezetnek a keleti nappali helyiségbe, gyönyörű ablakokkal, tömörfa ajtókkal védve és hővisszanyerővel ellátott fürdőszoba és felszerelt konyha étkezővel, kilátással és közvetlen hozzáférést biztosít a teraszhoz, ahol a gyönyörű nyári éjszakákon is elfogyaszthat. Séta közben a teraszon ugyanazon a kicsi nyári ház tetején állunk, ahol az alagsorban van egy kazán, amelyet raklapokból etetnek, és a teraszon és a kertben lévő eszközök tárolására. Az 1. emeleten egy komplett lakosztály található, a lakosztály pedig a teraszra és a zenith fényű fürdőszobával rendelkezik, valamint a WC-szolgálatot követi az ebédlővel ellátott társalgó és a teljesen felszerelt konyha, amelyek mindegyike kilátással és teljesen privát kertkapcsolattal rendelkezik.
Visszatérve a főépülethez a 2. és a 3. emeleten található 4 lakosztály, könnyű hozzáféréssel az igényelt mobilitási igényekkel rendelkezőkhöz, két kelet felé nagy ablakokkal és ajtókkal, és két nyugaton nagyszerű erkélyekkel, ahonnan a kertek a nemes Rua do Almada nagy ajtókkal és alumínium redőnyökkel védett, középen a tavaszi és a nyugati területeket elválasztó lépcsőház tetőablakokkal, melyek a holdfényes éjszakákban örömet okoznak!
Ha kétségtelenül liberális szakember, akkor lehetőség nyílik arra, hogy a különböző helyzeteket ötvözze anélkül, hogy feladná a kényelmet, a báj és a mobilitás olyan kevéssé teszi lehetővé, hogy a ház elhelyezése lehetővé teszi. Közel és mindentől távol egy időben!
Ütemezzen meg egy látogatást!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB