Eladás Két hálószobás lakás, Setúbal, Setúbal, Portugália, Rua Lazaro Losano

Eladás - Cod. 43245

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 98 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: R/Ch

Ez a 2 hálószobás apartman, két fürdőszobával, a kényelem és a kényelem tökéletes meghatározása. Az egyikben zuhanyzó, míg a másikban pezsgőfürdő található, tökéletes környezetet teremtve a pihenéshez egy hosszú nap után.

A két erkély bővíti a lakás szabadidős terét, az egyik előtetővel védett, így időjárástól függetlenül élvezheti a kültéri teret. A két hálószoba a nyugalom és a szervezettség menedéke, mindkettő beépített gardróbbal maximalizálja a helyet.

A barátságos bejárat mindenkit szeretettel vár, amely egy teljesen felszerelt konyhába vezet, bükkfa szekrényekkel és funkcionális kamrával. A tágas és hívogató nappaliban kályha található, amely a hangulatos légkört és a kellemes hőmérsékletet garantálja.

Mindezeken kívül a lakáshoz tartozik még egy lift, egy parkolóhely és egy tároló is, ami extra tárolóhelyet és a saját parkoló kényelmét biztosítja.

A jó helyen található apartmanból festői kilátás nyílik a Palmela kastélyra és egy füves mezőre, amely közel hozza a természetet. A környék nyugalmát az alapvető kényelmi szolgáltatások közelsége egészíti ki: az Alegro bevásárlóközpont, a Continente, a Mercadona, a templom és az iskola sétatávolságra, a kórház pedig a közelben található.

Ez a lakás nem csak lakhely, hanem életminőséget és könnyedséget ígérő otthon a mindennapokban. Egyedülálló lehetőség a nyugalomra vágyók számára.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB