Eladás Ház, Vilamoura, Quarteira, Portugália, Vilamoura

Eladás - Cod. 37123

  • Tipus: Ház
  • Terület: 172 m²
  • Szobák száma: 3

Ref.045-2018
Lakóépület, amelyet kifinomultsága és kizárólagosság jellemez. Vilamoura szívében található a fejlesztés, közel a kikötőhöz, a strandhoz, a golfhoz, a teniszpályákhoz és az összes áruhoz és szolgáltatáshoz.
Ez a társasház lehetővé teszi, hogy élvezze a magas életminőséget. A modern dizájnú házak a tájra vannak keretezve, és tökéletes egyensúlyt biztosítanak a magán és a közös terek között, például a környező kertek és a medence közelében. A magán belső teraszok a háztartás belsejéhez kapcsolódnak. A kiváló minőségű anyagokat és bevonatokat a maximális kényelem érdekében tervezték. A házak keleti / nyugati tájolásúak, nagy üvegablakokkal, amelyek lehetővé teszik a természetes fény bőséges bejárását.
A Vilamoura lakóhelyének, látogatásának és üdülési helyének számít, kiváltságos helyszínt biztosít, amely magasan képzett életmódot tesz lehetővé. A Vilamoura számos szabadidős lehetőséget kínál, beleértve a díjnyertes kikötőt, a kiváló kék zászlós strandokat, a nemzetközileg elismert golfpályákat, a világszínvonalú lovas létesítmények és az áruk és szolgáltatások hálózatát, amely magas színvonalú iskolákat és egészségügyi szolgáltatásokat is magában foglal.
Gyere, látogass meg minket.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Sweetvillas
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB