Eladás Ház, Sintra, Lisboa, Portugália, Prolongamento à Praceta do Sapo, Casa Serra - Morelinho

Eladás - Cod. 36906

  • Tipus: Ház
  • Terület: 446 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Ház eladó Morelinho, természet által körülvett, elrendezett egy földterület a 4.480m2, lenyűgöző kilátással a hegyekre, palotákra és a falu Sintra.
A 396 m2-es építmény, melynek fő homlokzata a keleti, a déli és a nyugati fekvésű, napsütéses napsugárzásnak köszönhetően nagyfokú fényerőt hoz létre minden egyes részlegben, így az érzést a belső tér, függetlenül attól, hogy a járdán, a kertben, vagy akár a hegyekben van-e, és csak egy kicsit távolabb van.
Szilárd konstrukciója és kiváló minőségű hő- és hangszigetelő anyagok alkalmazása, nevezetesen a külső falakon, ablakokon és lemezeken, kellemes környezetet biztosít a ház belsejében, melyet nagy terek, folyosók, csarnokok alkotnak / étkező, konyha és hálószoba, beépített szekrények vagy szekrények, öt fürdőszoba, az egyik szociális, mosoda, vasalódeszka és adagolás, amelyeket a szoba két emeletén és egy nagy erkéllyel közös a két szoba a padlón superior, ahol a falu és a Sintra-hegység kilátása még érdekesebb.
Ezen kívül egy 50 m 2 -es, folyóvízzel, fürdőszobával és három ablakkal ellátott melléképület, az esztétika és az építés minősége a főépülethez igazodva, műhelyként / tárolóként, de lehet, hogy házhoz igazítva.
A kertben egy biológiai növényi kert is található, amely változatos gyümölcsfákat és szőlőültetvényeket ültetett.

Egyéb jellemzők: napelemes rendszer 2 panelrel és 300 literes tartály vízfűtéshez; központi szívó berendezések; hővisszanyerő; elektromos redőnyök; artézi lyuk. "

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB