Eladás Ház, Lisbon, Lisboa, Portugália, Rua António Rodrigo Ascenso 197 Sto António Cvaleiros

Eladás - Cod. 36979

  • Tipus: Ház
  • Terület: 640 m²
  • Szobák száma: T5
  • Emelet: 3

A kortárs T5 ház, amely 3 emeleten, összesen 450m2, és kellemes kültéri területe 184m2.

Az egyszerű egyenes vonalú modern építészet elegáns térfogatot hoz létre, amely jó harmóniát biztosít a külső és a belső tér között.

A külvilágban egy teljes, 70 mm-es capoto bevonatú ETICS rendszert használtak, amely lehetővé teszi a belső hőteljesítmény növelését.

A kertben füves területek, virágágyak és kis hozzáférési pontjegyzékek vannak. A zöld területek automatikus öntözőrendszerrel és LED világítási pontokkal rendelkeznek.

Az alagsorban a területeket egy garázs, egy autó, egy automata szekcionált kapu, egy többcélú szoba, egy tároló és kezelő terület a ruhák és az egészségügyi létesítmény számára osztja el.

A többfunkciós szoba természetes megvilágítással bőséges, 40 m2-es területet kínál, ahol két külön teret lehet létrehozni egy meglévő partícióval, szociális területen vagy egy privát és exkluzív környezetben.

Az energiafogyasztást figyelembe veszik a szolárpanelek beépítésével az egészségügyi vizek fűtésére integrált kazán segítségével.

Az otthoni automatizálás előtelepítése, az integrált rendszerek fejlett technikája, amely a jövőben egyszerűsíti és javítja a felhasználó életminőségét. Ez a rendszer világításkezelésre, elektromos redőnyökre, klímaberendezésre, CCTV-re, padlófűtésre és kapukra készült. Mindezek a funkciók távvezérelhetők is a kényelem érdekében.

A felhasználó egy padlón és egy központi vákuumon keresztül is hallgathatja az összes részt.

A főbejárat az 1. emelet, az egész lakás fő magja. Ez egy nagyszerű befogadás, amelyet természetesen a motoros nyitott tetőkerettel világítanak meg, nagy teret, ahol a keringést egy impozáns lépcső oszlatja el tölgyfából és teljes üvegraktárból. Ebben a szociális térben van a szoba, egy grandiózus tér nagy mázas terekkel, ami a tér fényerejét adja.

A konyha teljesen felszerelt, a tér egy kamra és egy központi szigetből áll, amely koncentrálja a cukrászati ​​és étkezési zónát.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB