Eladás Három hálószobás lakás, Lisboa, Lisboa, Portugália, Paço de Lumiar

Eladás - Cod. 36164

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 183 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 0

Kiváló lehetőség egy nagy lakásban, terasszal és medencével lakni egy Lumiar magán társasházban.

A T3 lakása 183 m2-es, felújított építészeti tervezéssel és beépített dekorációval, a 16. század egyik nemes területén. Ez a terület a lisszaboni város történelmi gazdaságainak zónájaként van osztályozva, amelyet a jogdíj és a nagy nemesség használt és látogatott. A Condomínio része volt annak, amit a Quinta de Espie néven ismert, más néven a Palmela dukes palotájának. Ez két társasházhoz vezetett, mivel ez a lakás az egyikben lett beillesztve

Apartman 4 szobával, 3 WC-vel, garázzsal és tárolóval, a befejezetlenek kiváló minőségűek. Az apartman minden ablakából kilátás nyílik a kertre és a medencére. A lakásban van egy nagyméretű, saját terasz is.

A közelben szabadidős, sport- és kulturális létesítmények, mint a Paço do Lumiar Golfklub, a Paço do Lumiar Teniszklub, a Nemzeti Jelmez Múzeum és a Nemzeti Színház és Táncház. Az ingatlan közelében számos neves oktatási intézmény található, mint a Colégio S. João de Brito, a Colégio Manuel Bernardes, a portugál Királyi Főiskola, a College Planalto, a St. Thomas Főiskola, a Santa Doroteia Főiskola, a Collegio S Vincent és a német iskola. A közvetlen közelben számos bevásárlóközpont, a legelterjedtebb élelmiszerboltok és piacok, valamint nagyszerű hipermarketek és bevásárlóközpontok, mint például a kiváló autóbuszjárat és a 100 méteres metró elérése.

A privát társasház két lakóépületből, többcélú teremből és concierge-ből áll. 24 órás biztonsági szolgálatot, úszómedencét és csodálatos kerteket tervez az építész, Gonçalo Ribeiro Teles, amely a városon belül kizárólagos életminőséget biztosít.

Kérdéseid voltak? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
További információ az aliashouse.com webhelyen

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB