Eladás Farm, Ponte de Lima, Viana do Castelo, Portugália, Rua da Fonte, Labruja - 4990-655 Ponte de Lima

Eladás - Cod. 25504

  • Tipus: Farm
  • Terület: 430 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

A House of Good Source egy példa a hagyományos építészet Minho a huszadik század elején, két szervek: az eredeti ház és a régi kopár, most igazítani a lakáshoz. A végrehajtás a House of Fonte Boa, a telek a teraszos szőlőültetvények, amelynek szép panorámával, amelyben áll a méltó sziluettje a Sanctuary a Lord of Socorro.O nevében a House kell pontosan közelében egy a sok plébánia források Labruja, ahol található.
Amellett, hogy a természetes hivatása lakóegység, egy figyelemre méltó keretet, a hálózaton belüli útvonalak / útvonalak, völgyre vagy a hegyekre, vagy a Sierra D'Arga vagy Peneda / Gerês.O beruházás újjáépítés és átalakítás Casa da Fonte Boa, integrálva a teljes rehabilitációját, az épített környezet és a kezelés a külső terek, amelyek célja, hogy a turisztikai szálláshely ajánlatot. A projekt megvalósításában a alapult aggodalom szinte teljesen meggyógyul minden épült a hivatalos és esztétikai elemek, beszedik egyszerre, és amennyire csak lehetséges, a hagyományos építési technológiák. A földszinten, a ház két kétágyas szobával és egy kétágyas szoba saját vizesblokkok, a lehetőséget, telepítése pótággyal.
Az 1. emeleten van két hálószoba, fürdőszoba és egy olvasó szalonban.
A szobák központi fűtéssel, hozzáférés TV, telefon és régi Internet.The Sequeira kapcsolódott az eredeti ház, integrálja egy nagy közös konyha és a nappali.
 
A nappaliból megközelíthető a Eira, amely a nyáron, egy nagy étkező és a szabadtéri kikapcsolódást. A Eira forgalmazza hozzáféréssel a medencéhez, a régi magtár és Alembic.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB