Eladás Építési telek, Obidos, Leiria, Portugália, Óbidos

Eladás - Cod. 32753

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 81510 m²
  • Szobák száma: 70
  • Emelet: 2

Privát üdülőhely társasház a Senior Health, Wellness & Medical turizmusért, Portugália nyugati régiójában - Silver Coast - 3 km-re Óbidos középkori városától és ugyanazon a távolságon belül az A8-as autópálya Lisszabonra.
Ezt a projektet teljes mértékben jóváhagyják és engedélyezik a helyi hatóságok (Építészet, Mérnöki, Biztonsági és Tereprendezési), 45 perc. Észak-Portugália tőke (75km), Lisszabon, amely 13.581m2 építési terület.
A projekt 70 apartmanot kínál, melyek mindegyikében a déli fekvésű teraszok, a SPA és a Beauty Center (gyógyító kezelések és holisztikus terápiák), a Vízi Központ (beltéri és kültéri medence vízi gyakorlatokhoz, csoportos foglalkozásokhoz és kezelésekhez), orvosi központ (megelőző diagnosztika és orvosi programok mint a Checkups, a Cardio Health Check, a cukorbetegség helyreállítási programjai, a csontritkulás megelőzése és a csontsűrűség értékelése, a stresszkezelő program, a Detox és a fogyókúra program stb.), a nézőterem, a fitneszközpont, a meditációs terem és a fedélzet, a tánc- és jóga stúdiók, szaunák, és Whirlpools, hobbik és műhelyek építésére, étterem és bár, szépségszalon, könyvtár és játékterem.

Az ingatlan összterülete 8,2 hektár (81.510m²), 25.000 m2 kert, sétapálya és tereprendezés tervezett. A tengerparton, a lagúnán, a 7 golfpályán, a forró forrásokon, valamint a sport- és kulturális tevékenységek széles körzetében található. A település legközelebbi városa, Caldas da Rainha, 5 km-re fekszik, és egy termálváros. Rendelkezésre álló terület ökológiai termesztett zöldségkertre és gyümölcsösökre: 30.000 m2. A vízvezeték és a villamos energia már a helyszínen tartózkodik.
Fontos megemlíteni, hogy a tervek és az eredeti koncepció / design módosítható. Szintén megvalósítható egy projekt-módosítás a Health & Wellness Boutique Resortban, amely orvosi megelőzésre és luxus visszavonulásra irányul.
Ez egy befektetési lehetőség, amely szinergiákat teremt a wellness, a vendéglátás és az egészségügyi turizmus között. Ezáltal potenciálisan nagylelkű uniós és portugál idegenforgalmi és iparági támogatásokat nyújthat, ezáltal növelve életképességét.
Kiváló ár és lehetőség az építés azonnali megkezdésére.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB