Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Salvado do Monte, Amarante, Portugália, Salvador do Monte

Eladás - Cod. 28528

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 12000 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

Farm Locaia, Salvador do Monte, Amarante
Farm, amely egy ház 620m2 bruttó alapterületű és kb 120.000m2 mezőgazdasági és erdőterület (60/40).
Nem található a település Amarante, 70km / 45min központjától Porto, amely összeköti az A4 (Port-Vila Real) és néhány 30 percre a borász központ a Douro terület Access készül Amarante-Ez a kimenet, kapok az ötödik 3.5km ez a csomópont, az út, amely összeköti a Centro the Amarante helyére Salvador do Monte.
A villa épült 1998-1999 egy hagyományos portugál stílusban, csendes környezetben, kert, medence, 2 garázs, üvegház és egyéb létesítmények. Nem található a tetején az ingatlan, amely fejleszti a völgyben déli fekvésű / nyugatra, több mint a bárány folyó és mesés kilátás nyílik a hegyekre Aboboreira és Marão.
Miután építettek egy nagy család, lehet alakítani egy egységet a végén turisztikai kiválóság Amarante, keretezett területen Baixo Tâmega, az a hely, hogy fellebbez, és törli az érzékek, akik ellátogatnak, hogy pozícionálja magát, mint egy igazi kereszteződésében a történelem, a kultúra és a természet.
A villa alakul, 2 szintes, leíró növények és területek kapcsolódnak.
Beépített gránit, a régió minden külső favázas festett afizélia, dupla üvegezésű ablakok, felszerelve a hagyományos rendszerben a portugál asztalos. A belső famunka van tölgy Minho, viaszolt. A lapok használt fürdőszobák "Widow Lamego" és a szaniterek és olasz csaptelepek.
A bejárat emeleten előszoba, nappali kandallóval, étkező, könyvtár kandallóval, két apartman, és a lépcsőn az alsó szinten vannak a régi riga parketta, macheada a táblák mintegy 5mts hosszú, csiszolt és háruló szigetelő parafa granulátum.
Regionális konyha sütővel és kandallókályha, erkély / terasz és a lépcsőn, csempézett padló, sült a napon, jellemző Marão.
Az alsó szinten található a hálószoba tölgyfa padló denevér. A csarnok, fatüzelésű kályha, öntöttvas, és a játék szoba csempézett padló Marão, az emeleten, a szolgáltatási terület és tároló van szizál szőnyeg.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB