Eladás Ház, Sesimbra, Setúbal, Portugália, Rua das Acácias, 12

Eladás - Cod. 25174

  • Tipus: Ház
  • Terület: 2425 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

A villában 10 szobával és 3 emelet. Pince, földszint és 1. emelet.

A földszinten, 2 lakosztállyal várja egy öltözővel, egy hálószoba. A játszószoba. A nagy előszoba, ahol találunk egy lépcsőn az emeletre. A fő szoba, kilátással a medencére és a golfpályára, 3 fürdőszoba és egy fél fürdőszoba. A étkező és reggeliző helyiség, egy téli szoba, egy nappali. A szoba egy jacuzzival és szaunával. Konyha sziget és csatlakozó a motortérben és tároló helyiség és a csatolt vacsorázni.

Az 1. emeleten van egy nagy lakosztály öltözőt hozzáférést egy szép terasz nyílik a golfpályára.

A villa is riasztó, klíma és fűtés a padlófűtés. Minden anyag a legjobb minőségű. Az ajtók tömör fából, és más finom részletek vannak. Az ingatlan 456m2 + 141m2 (alagsor), és be van helyezve egy telken 2425m2, sok fák és füves automata öntözőrendszer, körülvéve egy mesés golfpálya.

A villa egy doboz 2 autó és egy tároló is kínál szabadtéri hely a parkoló.

Karnyújtásnyira a lisszaboni, közel a Arrabida Természeti Park és a Costa Azul, a strandok, a kristálytiszta víz, a Quinta do Peru egyik legexkluzívabb lakóparkok és bocsátkozik nagyobb felhajtóerőt szabvány a magánélet és a biztonság.

Található a történelmi régió Azeitão, enyhe éghajlat, és a közepén egy gyönyörű és gazdag erdők fenyő és tölgyek, Quinta do Peru egyesíti a gazdag biológiai sokféleséggel környező a luxust, hogy egy sor szolgáltatást és infrastruktúrát kellene kiépíteni a magas színvonalú biztonság és az életminőség minden nap az évben
Csak 30 percre Lisszabon, egyik barátságos és kozmopolita európai főváros, Quinta do Peru élvezi a gyors és kiváló megközelíthetőség (Bridges április 25 és Vasco da Gama) és egy kiváló helyen, a történelmi régió Azeitão, amelynek mint forgatókönyvek mellett a kapucinus kolostor - híres gazdag táj és a páratlan szépségű a kolostorban, kilátással a tengerre és a Portinho - vagy vonzó strandok, finom homok és Sesimbra Alfarim, ahol lehet horgászni, és élvezze a legjobb halat.
Enyhe éghajlat és irigylésre méltó helyen, a Quinta do Peru keretezi látványos golfpálya (par 72), amelyet az amerikai építész Rocky Roquemore.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB