Eladás Ház, alenquer, Lisboa, Portugália, Alenquer-Carnota

Eladás - Cod. 31364

  • Tipus: Ház
  • Terület: 4176 m²
  • Szobák száma: +6
  • Emelet: 2

Magnificent és bájos villa Alenquer, közel a főbb autópályák, az ország (A8, A2, A15) 30 perc alatt. Lisszabonban. Ez a kiváló tulajdonság mesés kilátás nyílik a hegyek Montejunto és a híres mezőgazdasági Nyugat. A villa van osztva két emeleten, az építőipar és kivitelben kiváló minőségű, nagyon jól konzervált és építészet a klasszikus típusú, minden belső tér elég nagy. A szabadtéri területen tökéletesen illeszkedik a házban. Az alsó szinten független legfelső emeleten segítség a családoknak személyiségi jogait, 1 hálószoba suite, 1 szoba, konyha és kandalló. Ezen a szinten van még egy garázs 4 autó és a motortérben.
A legfelső emeleten egy földszinti, hogy az északi oldalon áll, és 2 lakosztállyal, 2 egyágyas szoba, 1 fürdőszoba, 1 iroda, 1 nappali. 1 étkező, 1 konyha és 1 vendég WC. A villa légkondicionáló minden szobában, kazán, melegvíz keresztül a napelemek és a riasztó.
Az ingatlan rendelkezik egy buja tér körül, ami egy medence és grillezési lehetőséggel. Ez kétségtelenül egy egyedi és különleges tulajdonság méretek által van (beltéri és kültéri), ​​és báját az ideális ingatlan azok számára, akik élnek olyan helyen, ahol a természetes szépség a hegyek és uralkodása területen, és ahol a tegye csodálatos naplementét kínál sui generis könnyű ezt a teret, azt lehet mondani, hogy itt él a vidéken, de nagyon közel van a város.
A ház, amely kínál nekünk az igazi kényelmet, ahogy a brit író Jane Austen „Nincs semmi, mint otthon marad az igazi kényelmet.” Ez rajtad múlik, hogy látogassa meg, és hogy ez a tiéd.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB